Policajti začali vyšetrovať okolnosti smrti ženy na pretržalskej hrádzi

04.01.2014 Bratislava

Dnes v čase pred 08:30 hod sme prijali na linku 158 oznámenie, že na petržalskej hrádzi v úrovni Ekonomickej univerzity v blízkosti bufetu sa nachádza nehybné telo osoby. Uvedené oznámenie policajti okamžite preverili a jeho hodnovernosť po príchode na miesto potvrdili. Doposiaľ zistili, že ide o ženu vo veku približne 45-rokov, asi 175 cm vysokú, po totožnosti ktorej v súčasnosti pátrajú. Privolaný lekár na mieste sa k príčine smrti ženy vyjadriť nevedel, cudzie zavinenie na mieste nepotvrdil ani nevyvrátil. Presnú príčinu smrti určí až pitva.
Po vykonaní všetkých potrebných neodkladných a neopakovateľných úkonov na mieste začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania.
 
Polícia pátra po totožnosti mŕtvoly neznámej ženy

Policajti piateho bratislavského okresu intenzívne pracujú na prípade úmrtia ženy, ktorej telo bez známok života bola nájdené v ranných hodinách dňa 04.01.2014 na petržalskej hrádzi v úrovni Ekonomickej univerzity v blízkosti bufetu a po totožnosti ženy naďalej pátrajú. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Presné príčiny a okolnosti smrti ženy budú známe až na základe záverov nariadenej pitvy. V tejto súvislosti sa polícia obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spolupráci pri pátraní po totožnosti mŕtvoly neznámej ženy.
 
Popis osoby: ide o ženu vo veku cca. 40 – 50 rokov, vysoká asi 165 cm, silnejšej postavy, dlhšie farbené vlasy čierno-fialovej farby.

Popis oblečenia: hnedá vetrovka s kapucňou, fialový sveter, modré rifle, na nohách mala obuté čierne kožené čižmy.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu ženy neznámej totožnosti na priložených fotografiách, môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, na čísle 09610/ 35 155 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 
 

Vyberte región